Välkomna till årets Kattemusikal!

Hej och välkomna till årets officiella hemsida för Kattemusikalen 2017! Musikalen har premiär den 1a mars och biljetterna släpps redan den 1a februari, så var beredd på att få tag i era biljetter i god tid så ni inte går i miste om årets musikal!!

Här hittar ni allt som har med musikalen att göra såsom musikalens Facebook-sida, instagram-konto samt vart ni kan köpa biljetter till musikalen.

Årets Kattemusikal är RENT, en av 90-talets absolut största musikaler, och en musikal som ständigt är aktuell. Under ett år, julafton till julafton, får vi följa Mark, en filmkonstnär i New Yorks 90-tal. Genom hans kamera tar vi del av hans vardag tillsammans med rumskamraten Roger, Rogers nya kärlek Mimi, deras vän Collins, Collins nya kärlek Angel, Marks ex-flickvän Maureen och dennes nya flickvän Joanne samt vännen som svek dem, Benny. Det bohemska konstnärskollektivets drömmar om livet i frihet ställs på sin spets genom att flera av karaktärerna kämpar med drogmissbruk och/eller HIV/AIDS. Ändå är det just livet som RENT vill visa upp, att leva livet och leva i nuet. Att få leva med sin kärlek, oavsett kön eller läggning, och att få vara den man är utan att det behöver definieras inom bestämda ramar samt termer. Att våga leva trots att döden finns runt hörnet och att våga förlåta och släppa in människor trots sårade känslor och krossade drömmar. Att leva i nuet, släppa det förflutna och sen: Viva la vie boheme!

På Instagram får ni chansen att se vad som händer bakom kulisserna och på Facebook får ni reda på all information och uppdateringar kring musikalen. Här på hemsidan kan ni läsa mer om föreställningen samt se rollbesättningen för varje föreställning.

För att hålla er uppdaterade om produktionens process samt förändringar kring musikalen så är det alltså bara att kika på samtliga sociala medier.

Glöm inte att få tag på era biljetter i god tid så att ni får chansen att luta er tillbaka och njuta av årets Kattemusikal!

Varmt välkomna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s